Al enkele maanden gaat Delcampe op zoek naar kopers en verkopers op vinylbeurzen.

Een gunstige ontvangst

Marco, onze accountmanager voor Italië, bezocht met plezier Music Day Roma en Roma Vinyl Village. Hij ontmoette er verkopers en kopers van vinyl. Het onthaal was uitstekend!

Sinds eind 2017, na de wereld van postzegels, munten en ansichtkaarten te hebben veroverd, heeft Delcampe haar werkterrein uitgebreid naar nieuwe collecties. Vinyl maakt daar deel van uit. Uit ervaring weten we dat Delcampe houdt van de menselijke kant van onze diensten. Daarom is de ontmoeting met de verzamelaar, koper, verkoper of allebei zeer belangrijk. Het is namelijk de basis van onze toekomstige betrekkingen.

Dankzij Music Day Roma en Roma Vinyl Village leerde Marco veel mensen kennen. Sommigen zijn al lid geworden van de site!

In december 2017 had Silvia, een andere accountmanager, dezelfde positieve ervaring op de Brusselse Vinyl Record Fair.

Duizenden vinylplaten

Maar voor vinylverzamelaar Marco was zijn aanwezigheid op deze shows vooral een voorwendsel om zijn passie voor de vinylcollectie te delen. Hij voelde zich als een vis in het water en maakte van deze twee dagen gebruik om te praten met andere enthousiastelingen die hopelijk spoedig deel zullen uitmaken van de Delcampe-gemeenschap.

Het maakt niet uit over welke collectie het gaat, Delcampe brengt u samen!

Marco heeft een druk programma. Hij zal deelnemen aan andere beurzen in de omgeving van Rome en Milaan. Marco is niet de enige bij Delcampe die beurzen afschuimt. Silvia en ik zullen binnenkort aanwezig zijn in Frankrijk, Duitsland en Nederland om platenliefhebbers te ontmoeten. We kijken ernaar uit om u bij deze gelegenheden te ontmoeten!

Vinyl verzamelaar ? Op Delcampe vindt u zeker schatten !

Geschreven door Olivier Laurent

Een antwoord achterlaten

Your email address will not be published. Required fields are marked *

U kunt gebruik maken van de volgende HTML-tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

2 opmerkingen

  1. Wij zoeken Tina Turner en Drs. P (Heinz Polzer)

  2. Heel fijne site.
    Waar kan ik doodsprentjes en -brieven vinden ? Vroeger meer gedailleerde verzamelingen om te zoeken.
    Mvg,
    Chris